Traditionele verwarmingssystemen

Traditionele verwarmingssystemen

Wij zijn ervan overtuigd dat enkel door het aanbieden van een compleet verwarmingspakket, waarbij alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd een maximale energie-efficiëntie en een duurzame werking van uw installatie kan gegarandeerd worden.

Installatiebedrijf Hamalco kiest bij het installeren van een centrale verwarming in samenspraak met de klant voor de juiste installatie met kwalitatief sterke producten van het merk Viessmann waarbij duurzaamheid en comfort centraal staan.

 

Het verwarmingssysteem nu renoveren loont.

Met zijn zeer efficiënte condensatiesystemen voor stookolie en gas biedt Viessmann u toekomstgerichte, kostenbesparende en milieuvriendelijke verwarmingssystemen. De moderne condensatietechniek bereikt vandaag een rendement van 98 % en is daarmee de efficiëntste verwarmingstechniek.

Nu renoveren is de moeite waard??

Verouderde verwarmingsinstallaties vervangen door nieuwe installaties met een innovatieve en energie-efficiënte techniek zorgt ervoor dat u minder afhankelijk bent van de fossiele brandstoffen en is tegelijk milieubesparend. Wie nu in condensatiesystemen investeert, maakt in elk geval de juiste keuze!

Dankzij de mogelijkheid tot gebruik van biobrandstoffen zijn de moderne condensatiesystemen van Viessmann vandaag al klaar voor de toekomst. ??De renovatie van uw verwarmingssysteem: uw persoonlijke bijdrage tot de bescherming van het milieu.

Soorten energiebronnen voor traditionele verwarmingssystemen:

  • gas
  • olie
  • hout

gascondensatie

 


stookolie