Bouwcoördinatie en projectleiding

Bouwcoördinatie en projectleiding

Hamalco wil de belangrijke koppeling tussen de bouwheer-projectontwikkelaar, de aannemer(s) en de kopers tot stand brengen 

Werkervaring sinds 2003 in de bouwsector zorgt voor een stevig fundament voor de coördinatie.

Hamalco fungeert als vertrouwensman voor de opdrachtgever, we adviseren de bouwheer in zijn beslissingen.

Waar kunnen we een meerwaarde betekenen:

  • Voorcalculatie bouwkost na ontvangst van plannen.
  • Begeleiding bij de samenstelling van het ideale bouwteam passend bij het bouwproject.
  • Professioneel advies bij nieuwe en bestaande projecten.
  • Optimalisatie van het bouwproces.

Verloop van coördinatie:

Bij de start van een project zal een architect een voorontwerp maken, dat in samenspraak met de bouwheer zal ontwikkelen tot een finaal ontwerp.

Vanuit onze ervaring zullen we aan de hand van het finaal plan een financiële haalbaarheid maken in functie van het budget.

Aan de hand van de uitvoeringsplannen kunnen we duidelijke informatie en optimale prijzen bij verschillende aannemers verkrijgen. Zodat de bouwheer voor elk lot de beste aannemer kan gekozen worden.

Wenst u zelf werken uit te voeren dan kan hier advies in gegeven worden en ingepast worden in de planning.

Vanaf de start van de bouwwerken zorgt Hamalco voor de algemene opvolging, werfverslagen en de timing dat de aannemers hun werken dienen uit te voeren.

Idem aan de architect zal coördinator technische controles uitvoeren op de werf van de uitgevoerde werken.

Aanvragen van de nutsvoorziening en de verplichte keuringen zal tot het taken pakket behoren zodat er geen hiaten in het bouwproces komen.

Op vlak van financiën zal de coördinator al de inkomende facturen controleren met de vorderingsstaat van de uitgevoerde werken. Na betaling zal alles bijgehouden worden in een duidelijk financieel overzicht dat ten alle tijden te raadplegen is.

Ter afronding van uw project zal er as-built dossier opgemaakt worden met alle nodige informatie in een duidelijk en overzichtelijk dossier.